Διαχειριστείτε τις δαπάνες σας με τη διαχείριση του μπάνιου σας

Η Total Cleaning Systems ,δραστηριοποιείται στην Ελληνική βιομηχανία  υγιεινής από το 1980 ενώ σήμερα θεωρείται μια από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες της αγοράς. Το αντικείμενο της  επιχείρησής μας  είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής , με εξειδίκευση στον επαγγελματικό τομέα. Τα προϊόντα μας  και οι λύσεις διανομής που προσφέρουμε είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αναβαθμίσουν την υγιεινή του μπάνιου σας και να περιορίσουν  το κόστος που  μπορεί να επιβαρύνει την επιχείρησή σας, καθώς και να βελτιώσει την εικόνα και την καθαριότητα.

Ο συνεργάτης μας, Metsa Tissue, είναι μια από  τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών της Ευρώπης που ασχολούνται με την ανάπτυξη ,την κατασκευή και την εμπορία προϊόντων από λεπτό χαρτί. Ως εκ τούτου, η συνεργασία αυτή μας βοηθά στην παροχή σε επιχειρήσεις  με απώτερο σκοπό λύσεις για το μπάνιο εξοικονομώντας   χρήματα, ενώ συνδυάζεται με μια αποτελεσματική υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση, ένα τμήμα όπου η εταιρεία μας  μπορεί και παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Μελέτες δείχνουν ότι η ευχάριστη εμπειρία των χρηστών του μπάνιου ωφελούν την επιχείρηση. Με αυτό το κίνητρο, η εταιρεία μας εργάζεται καθημερινά για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες  και επισκέπτες του μπάνιου, οι σχεδιαστές και οι αγοραστές, είναι ικανοποιημένοι. Σκοπός μας είναι η εξεύρεση της κατάλληλης λύσης για την εκάστοτε επιχείρηση αλλά και η ανάληψη της ευθύνης του  να φροντίζουμε την υγιεινή του μπάνιου σας.

© Copyright 2016 TOTAL CLEANING SYSTEMS | Powered by DevelopLight